Kokkens Gryderet spiller til sangaften første onsdag hver måned.

Aktiviteter

Faste arrangementer og åbningstider for Marinestuen

Stiftelsesfest, generalforsamling, frokost-Jazz, fregatskydning, medhjælperfest, telt-fest (Fiskefestival), sommerudflugt, ålegilde, ulkeaften (Foredrag), Mortens-aften, julefrokost, lang lørdag, sangaften samt Bowling.

Det må siges at være noget af et program, og alle disse arrangementer ville ikke kunne lade sig gøre uden alle de frivillige der hjælper til. (Der er stadig plads til flere hjælpere)

Marinestuen har åben hver dag fra ca. kl. 7:30-11:00 på hverdage, hvor der bliver diskuteret alt mellem himmel og hav, og det er ikke sjældent at bølgerne går højt.

Åbent hver lørdag fra ca. kl. 7:30-14:00 og hvor der er mulighed for et slag kort, dog ikke spisning.

Lidt om hvad de forskellige arrangementer går ud på

Bowling: Der bowles hver tirsdag fra kl. 18.30-20.00, hvor Bo Kristensen er team-chef. Mød op, (også for ikke medlemmer).

Lang Lørdag: 1. lørdag i hver måned bliver der lavet fiskefrikadeller med flødestuvede kartofler, og der bliver afholdt ”Fjætmule” kortspil, hvor der er mulighed for at vinde fine gevinster. (Kun for medlemmer)

Sang-aften: 1. onsdag i hver måned er der mulighed for at spise, synge og hygge sig sammen, (også for ikke medlemmer) men husk at tilmelding skal ske til Jette Frandsen, tlf. 20457883 senest mandagen før.

Husk at ved vores arrangementer er der bindende tilmelding, så kom ind marinestuen og se hvad der foregår, og husk at kigge i kalenderen og i bladet, samt opslag på tavlen i marinestuen.

Frokost-Jazz:

Lørdag den 30/3 2019 kl. 12.00.
Pris inkl. spisning: 175 kr.

Igen er det "Kejserens Nye Klæ'r" der spiller.

Mandag den 25/3 2019 er absolut sidste tilmelding samt betaling, som sker ved henvendelse i Marinestuen (mandag til Lørdag fra 7.30 til 11.00.)

Kommende arrangementer