Kokkens Gryderet spiller til sangaften første onsdag hver måned.

Faste arrangementer og åbningstider for marinestuen

Stiftelsesfest, generalforsamling, frokost-Jazz, fregatskydning, medhjælperfest, telt-fest (Fiskefestival), sommerudflugt, ålegilde, ulkeaften (Foredrag), Mortens-aften, julefrokost, lang lørdag, sangaften samt Bowling.

Det må siges at være noget af et program, og alle disse arrangementer ville ikke kunne lade sig gøre uden alle de frivillige der hjælper til. (Der er stadig plads til flere hjælpere)

Marinestuen har åben hver dag fra ca. kl. 7:30-10:00 på hverdage, hvor der bliver diskuteret alt mellem himmel og hav, og det er ikke sjældent at bølgerne går højt.

Åbent hver lørdag fra ca. kl. 7:30-1400 og hvor der er mulighed for et slag kort, dog ikke spisning.

Lidt om hvad de forskellige arrangementer går ud på

Bowling: Der bowles hver tirsdag fra kl. 18.30-20.00, hvor Bo Kristensen er team-chef. Mød op, (også for ikke medlemmer).

Lang Lørdag: 1. lørdag i hver måned bliver der lavet fiskefrikadeller med flødestuvede kartofler, og der bliver afholdt ”Fjætmule” kortspil, hvor der er mulighed for at vinde fine gevinster. (Kun for medlemmer)

Sang-aften: 1. onsdag i hver måned er der mulighed for at spise, synge og hygge sig sammen, (også for ikke medlemmer) men husk at tilmelding skal ske til Marie, tlf. 24641850 senest mandagen før.

Husk at ved vores arrangementer er der bindende tilmelding, så kom ind marinestuen og se hvad der foregår, og husk at kigge i kalenderen og i bladet, samt opslag på tavlen i marinestuen.